SmartThings Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Teknologji

SDC 2018: Samsung paraqet zbulimet e reja në Inteligjencë, IoT dhe Mobile UX

Teknologji

Samsung prezanton pajisjet më të fundit inovative në EuroCucina 2018

Teknologji

Samsung lançon kondicionerët Wind-FreeTM dhe miqësorë ndaj mjedisit në ekspozitën më të madhe në botë HVAC

Media&PR

Samsung lançon linjën e re të TV QLED për vitin 2018 në Eventin First Look në New York

Teknologji

Samsung Zgjeron Linjën Premium të Makinave Larëse