smart Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Smart prezanton modelin e fundit me karburant

Karriera

Start Smart, programi i trajnimit profesional që synon të formojë 20 mijë punëkërkues

Strategy

Si të vendosni më mirë qëllimet tuaja në vitin 2019

Teknologji

Smart Community – Platformë e moduleve të rrjetëzuara për komunitetin modern

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për t’u bërë pjesë me startup-in tuaj në Betapitch Tirana

Teknologji

6 raste të përdorimit të Blockchain në teknologji

High-Tech

Çfarë është Android TV Box dhe nga ndryshon me Dream Box?

Teknologji

IFA 2017, ja cilat janë produktet që prezantoi Samsung

Teknologji

Aplikacioni Allo mund të jetë WhatsApp-i i ri

Teknologji

Tashmë rrahjet e zemrës tuaj bëhen fjalëkalimi i të dhënave tuaja