Shangai Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Sipërmarrje

Shitja e ajrit është sipërmarrja më e re në treg – Ja si funksionon

Lajme

Apple planifikon të investojë 500 milionë $ për qendra të reja kërkimi në Kinë

Lajme

Qendrat tregtare kineze kanë një “vend”, ku ju mund të lini burrin tuaj dhe të blini të qeta

Teknologji

Avioni i parë kinez, kryen me sukses fluturimin

Evente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM