raport Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të nxirrni shënime të vlefshme nga çdo mbledhje

Business Pulse

Një raport ndërkombëtar që duhet vlerësuar seriozisht…

Lajme

Përkeqësohet klima e të bërit biznes në Shqipëri

Strategy

6 zakone të njerëzve më të suksesshëm që do t’ju shërbejnë edhe juve

Strategy

7 zakone që njerëzit e suksesshëm praktikojnë gjatë ditës së tyre

Strategy

10 zakone të përditshme të praktikuara nga njerëzit më të suksesshëm

Lajme

Publikohet raporti i DASH: Shqipëria një treg i vështirë për biznes

Strategy

3 zakone në punë që ju bëjnë më pak produktivë

Startup

Startup-et miliarda dollarëshe në Europë po rriten më shpejt se rivalët e tyre në SHBA

Startup

Startup-et që po transformojnë stomatologjinë, mes tyre dhe një shqiptar

Evente