promovimin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Thirrje per Aplikime

Startups Battle TV Show në Klan Kosova – fito 10,000.00 €

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Lajme

Lançohet programi “Edukimi i Punëkërkuesve të Rinj në Sektorin Bankar”

Media&PR

Mbyllja e aplikimeve mbledh në Tiranë jurinë e edicionit të pestë të Albanian ICT Awards

Media&PR

Brandi “Made in Albania”, “Albanian Adventure Resort” dhe “Punime me makram” janë tre idetë që kalojnë në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM