profesorë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Arsimi ende nuk flet gjuhën e zhvillimit

Lajme

Karen Uhlenbeck, femra e parë që fiton çmimin Abel në matematikë

Sipërmarrje

Ja cila është mosha ideale për të nisur një biznes

Lajme

Mbyllet suksesshëm turi takimeve të edicionit të 5-të të Albanian ICT Awards

Media&PR

Nxënës dhe studentë nga 11 Shkolla dhe Universitete kërkojnë suksesin në Albanian ICT Awards

Thirrje per Aplikime

Master në Administrim Biznesi, në Selanik nga Universiteti i Sheffield-it