prodhim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Adidas mbyll fabrikat robotike në Gjermani dhe SHBA

Business Pulse

Rritja ekonomike më pak se 3%. Banka Botërore fton qeverinë të monitorojë PPP-të

Sipërmarrje

Korça, birra e parë shqiptare që prej vitit 1928

Business Pulse

Prodhimi i shegës. Si po zhvillohen fermat në rrethinat e Shkodrës

Sipërmarrje

Doni Fruits, një kompani që e do Shqipërinë

Business Pulse

Britani, prodhimi industrial shënon rënien më të madhe të 17 viteve të fundit

Lajme

Pritet ulja e taksës së plastikës

Business Pulse

Industria e veshjeve rritet mes vështirësish

Sipërmarrës të suksesshëm

Sfidat e Donika Micit në prodhimin e këpucëve

Teknologji

Industria në Breshia adopton nxënës për të formuar punonjësit e revolucionit të katërt teknologjik