politikë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

Nisma “Mos e braktisni Shqipërinë”, nxit të rinjtë të mos largohen

Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Strategy

Nxitja e investimeve të huaja direkte, domosdoshmëri. Ku dhe si mund të nxiten?

Lajme

Drejtori i kompanisë Siemens e quan Presidentin Trump racist

Personazhe

Miliarderi Bernie Marcus dhuron pasurinë e tij për bamirësi si dhe për presidentin Trump

Business Pulse

5 strategji lidershipi që Trump duhet të implementojë për të fituar negociatat në G20

Business Pulse

Kriza politike dhe mesazhi i sipërmarrësit Avni Ponari

Business Pulse

Donald Trump. Një betejë faktesh dhe trillimi

Lajme

Shoqata e Investitorëve të Huaj: është përkeqësuar klima e biznesit në Shqipëri

Business Pulse

Hapja e negociatave?! Shqipërisë i duhet një realizëm i principtë

Evente