Peter Shankman Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Ku po shkon bota e marketingut dhe internetit?! – Mesazhet e konferencës Spark.me 2019

Media&PR

Andrew Keen, autori ndërkombëtar best-seller, është folësi më i ri në Spark.me 2019

Media&PR

Tom Goodwin, kreu për inovacionin në Zenith Media dhe autori i Darvinizmi Dixhital, është folësi i radhës në Spark.me 2019

Business Pulse

Peter Shankman, autori bestseller, eksperti i shërbimit ndaj klientit dhe sipërmarrësi serial është folësi më i ri në Spark.me 2019

Strategy

Pse njerëzit më produktiv e nisin ditën në orën 4 të mëngjesit