përgjim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Steve Wozniak i paralajmëron njerëzit që të heqin dorë nga Facebook

Teknologji

A po na përgjojnë smartfonët tanë apo thjesht ne po bëhemi paranojakë?

Teknologji

Një gabim në aplikacionin FaceTime lejon që njerëzit e tjerë t’ju përgjojnë

Teknologji

Edhe Viberi përgjohet…kujdes!

Teknologji

Ju përgjohet telefoni? Ja si t’a kuptoni dhe si të ruheni!

Evente