Paul Graham Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Strategy

A ju bën të mësuarit e gjithçkaje të mos jeni i mirë në asgjë?

Strategy

Ju keni 168 orë kohë çdo javë. Çfarë duhet të bëni me to?

Strategy

3 mënyra si të menaxhoni kohën dhe të rrisni kreativitetin

Startup

Të programosh vetë, pse është e rëndësishme për një sipërmarrës?