miq Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Bill Gates e mat suksesin me tre pyetje

Business Pulse

Njerëzit që preferojnë të rrinë vetëm janë më inteligjentë se të tjerët, sipas një studimi

Strategy

Ky është përbërësi sekret që kthen ëndrrat për sipërmarrjen në realitet, sipas një studimi

Strategy

Çfarë të bëni nëse shefi juaj ju detyron të punoni deri vonë?

Lajme

Zuckerberg: “Nëse Facebook ka të dhënat tuaja është sepse ju vetë keni zgjedhur t’i ndani ato”

Media&PR

Komunikimi frytdhënës në biznes

Strategy

Hoqa dorë nga rrjetet sociale për një muaj dhe kjo ishte zgjedhja më e mirë që kam bërë ndonjëherë

Strategy

Si i zgjedhin miqtë e tyre njerëzit e pasur?

Startup

Startup Grind Tirana, vendi i takimit të sipërmarrësve të ardhshëm

Business Pulse

Personat që duhet të fshish menjëherë nga Facebook