Mashable Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Funksionaliteti më i kërkuar “follows you” shfaqet në Instagram

Teknologji

Tani Facebook-un mund t’a përdorni për të aplikuar për punë

Lajme

Airbnb ofron strehim falas për muslimanët e prekur nga dekreti i Trump

Lajme

Cila është e vërteta e pasurisë së themeluesit të birrës Corona?

Teknologji

Facebook shpenzon 50 milionë dollarë për promovimin e Live!

Teknologji

Snapchat shton filtrin “Purple Rain” në nderim të Prince

Marketing

Mijëra kategoritë e fshehura në Netflix, ja si t’i aksesoni ato

Sipërmarrje

Kur biznesi trashëgohet deri në pesë gjenerata-Lammes Candies, tradita e ëmbëlsirave

Marketing

LeBron James, imazh i përjetshëm i NIKE

Lajme

YouTube Red po kërkon të drejtat për publikimin e filmave dhe serialeve të Hollywood