marreveshje Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Serbi-Kosovë në një tryezë. I bashkon infrastruktura e transportit

Lajme

Krijohet qeveria e Kosovës, nënshkruhet marrëveshja

Business Pulse

Siguria e fëmijëve në internet. Qendra për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri bën marrëveshje me Google

Lajme

Nënshkruhet marrëveshja për rritjen e pjesëmarrjes së gruas në tregun e punës dhe kapitalit

Business Pulse

Vlerësoni inteligjencën tuaj me këto 8 pyetje

Lajme

Samsung dhe IBM sjellin zgjidhje celulare të bazuara në teknologjinë 5G dhe Inteligjenën Artificiale

Lajme

Raiffeisen Bank dhe Posta Shqiptare nënshkruajnë marrëveshjen për depozitimet cash

Lajme

Gjermania i jep Shqipërisë 10 milionë euro për bujqësinë dhe zhvillimin rural

Sipërmarrje

Emigroi nga Kina 22 vite më parë dhe fliste shumë pak anglisht, tani zotëron kompaninë Zoom me vlerë 3 miliardë dollarë

Lajme

Shqipëria dhe Arabia Saudite nënshkruajnë marrëveshje për shmangie të tatimit të dyfishtë

Evente