lidershipin Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Të shkëputesh nga Wi-Fi është e dobishme për biznesin tuaj

Lajme

Samsung Electronics arrin vendin e parë për konsumatorët në CES 2017 me inovacione që përmirësojnë mënyrën se si njerëzit jetojnë, punojnë dhe luajnë

Lajme

Libra mbi sipërmarrjen, me një klik, në shtëpinë tuaj!

Marketing

AllWeb Albania mirëpret Vladimir Vulic dhe Sokol Vladin

Sipërmarrje

3 gabime të tmerrshme që bëjnë sipërmarrësit ( dhe si t’i shmangni ato )