kodim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Apple: “Studentët që përdorin laptopët e Google në shkollë nuk do të kenë sukses”

Teknologji

Code for Albania, programi i disa studentëve shqiptarë në Amerikë

Teknologji

Albina Peposhi, fiton medaljen e parë në olimpiadën “Unë dhe kompjuteri”

Teknologji

Epitech lançon Akademinë e Kodimit. Regjistrimet e kufizuara deri me 1 Shkurt

Thirrje per Aplikime

ICTSlab, lançon planprogramet për fëmijët

Teknologji

6 website ku mund të mësoni programim

Startup

Si ky aplikacion u kthye në një makth për zhvilluesen 16 vjeçare të tij?

Strategy

Si u bëra inxhiniere në Google pa pasur një diplomë në shkenca kompjuterike?

Teknologji

Tashmë edhe robotët pre e sulmeve kibernetike

Teknologji

NASA dhe Amazon do të transmetojnë nga hapësira në 4K për herë të parë në 26 prill

Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00