karriera Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Aftësimi profesional, një nevojë emergjente për tregun e punës

Business Pulse

5 këshilla për punën dhe karrierën nga novelistja e mirënjohur Toni Morrison

Strategy

Të jesh kreativ mund të dëmtojë karrierën tënde

Karriera

Michelle Obama, shembulli perfekt i tri fazave të jetës, ku kalojnë gratë e suksesshme

Lajme

Think Big, emisioni i ri i sipërmarrjes dhe këshillimit të karrierës në Businessmag

Teknologji

Zbulohet teoria e fundit nga Stephen Hawking mbi vrimat e zeza

Zhvillim Personal

Kur të rritesh, çfarë do bëhesh?

Horoskopi i biznesit

Horoskopi i karrierës dhe biznesit për muajin Gusht

Strategy

Kur është momenti i duhur për t’u larguar nga puna?

Horoskopi i biznesit

Horoskopi i muajit Korrik – Karriera dhe biznesi