Jon Burkhart Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Marketing

Oferta e fundit nga AllWeb, përfitoni 50€ zbritje deri në datën 9 Tetor

Media&PR

AllWeb 2018 – Prezantohen 3 folësit e parë!

Intervista

Spark.me 2018 – Intervistë me Jon Burkhart (Folës në konferencën spark.me)

Media&PR

Jon Burkhart është folësi i parë kryesor, i konfirmuar i konferencës AllWeb

Slideshow

Çfarë ndodhi në spark.me 2018? Konferenca që mblodhi mbi 450 pjesëmarrës në Budva

Media&PR

Spark.me prezanton folësit e radhës: Jon Burkhart, Dave Birss dhe Matt Desmier

Media&PR

Ancilla van de Leest, ekspertja e të drejtave dhe privatësisë digjitale është folësja e fundit e Spark.Me 2017

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

EU Corner

Jon Burkhart, strateg për përmbajtjen dhe copywriter është folësi i 4-t i Spark.me 2017

Evente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00