INSTAT Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Bum ndërtimesh në 2018. Lejet 46% më shumë se një vit më parë

Business Pulse

15% më shumë eksporte për periudhën janar-nëntor

Business Pulse

INSTAT: Rriten kostot e prodhimit

Lajme

Sipas INSTAT, këto janë qytetet më punëtore në Shqipëri

Lajme

INSTAT: 900 mijë Shqiptarë mbi 25 vjeç nuk dinë asnjë gjuhë të huaj

Lajme

Ushqimet e pijet vijojnë të shtrenjtohen

Lajme

Ushqimet gjithnjë e më shtrenjtë. Inflacioni në Korrik 2.3%

Trajnime

Kurs Statistikor mbi Mendimin Analitik dhe Kritik në Shqipëri

Lajme

Ekonomia rritet 4.45% në tre muajt e parë    

Lajme

Papunësia në Shqipëri, më e ulëta e kohës së demokracisë