injoranca Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Ai kishte një ëndërr, po ashtu dhe ti! Thënie nga Martin Luther King, për të kuptuar fuqinë e një vizioni

Personazhe

10 thënie nga John F. Kennedy për Lidershipin dhe Rritjen Personale

Strategy

Këshilla për të diplomuarit nga njerëz të suksesshëm