GDPR Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Edward Snowden: “Kompanitë si Amazon, Google dhe Facebook, kanë modele biznesi të barazvlefshme me abuzimin”

Lajme

YouTube në telashe! Platforma ka 24 ditë kohë për t’iu përgjigjur kërkesave të përdoruesve të saj

Business Pulse

Albanian Cyber Security, komuniteti fokusuar sigurisë kibernetike, sjell tutoriale në gjuhën shqipe

Lajme

Mbretëria e Bashkuar propozon ndalimin e përdorimit të butonit ‘Like’ në Facebook dhe Instagram për të miturit

Teknologji

Mark Zuckerberg: “Interneti ka nevojë për rregulla të reja. Le të fillojmë me këto 4 çështje.”

Teknologji

28 Janari, Dita e Privatësisë së të Dhënave! Privatësia dhe siguria kibernetike, ngushtësisht të lidhura me njëra-tjetrën

Lajme

Si ndikon GDPR tek startup-et?

Lajme

Instagram ndjek çdo veprim që ju bëni brenda aplikacionit

Teknologji

CEO i Microsoft, Satya Nadella: “E ardhmja që po krijojmë është një zgjedhje që po e bëjmë vetë”

Lajme

Fakulteti i Shkencave të Natyrës organizon tryezën e rrumbullakët “Aligning scientific research in ICT with the Albanian digital agenda”