fruta Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Anila Kalleshi: Si të ushqehemi në stinën e verës

Lajme

Bujqësia shqiptare vlerësohet nga Maqedonia

Bujqësi

A e dini se Korça prodhon një të tretën e frutave në vend?

Lajme

Duke përdorur Moby, nuk do të keni më nevojë të shkoni në dyqan

Sipërmarrje

Sipërmarrja ‘Food Made Albania’, një tjetër model suksesi në qytetin e Durrësit

Thirrje per Aplikime

Hapen regjistrimet për OSCAL 2017

Strategy

Çfarë duhet të hani sipas profesionit që keni?

Lajme

Të ngrënit mirë midis Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri