Coca Cola Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Fillimet e 14 website-eve të kompanive më të mëdha

Strategy

Si i siguronte të ardhurat Elon Musk para se të bëhej një miliarder?

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësojmë nga gabimet e miliarderit Richard Branson?

Strategy

26-vjeçari milioner: “Njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë ju duhet për të qenë të suksesshëm”

Slideshow

Produktet e njëjta që luftojnë për vëmendjen tonë

Slideshow

Ku investojnë më shumë amerikanët?

Mobile

Telefoni më i vogël 4G në botë ka një jetëgjatësi prej 3 ditësh dhe kushton vetëm 70$

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Shkence

Doni të dini çfarë i bën Coca Cola stomakut tuaj?

Marketing

Reklama e Pepsit, një dështim për kompaninë

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00