Coca Cola Archives » Page 2 of 5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Heimo Hammer është folësi i parë i edicionit të 2-të të konferencës së marketingut dixhital AllWeb

Slideshow

Fillimet e 14 website-eve të kompanive më të mëdha

Strategy

Si i siguronte të ardhurat Elon Musk para se të bëhej një miliarder?

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësojmë nga gabimet e miliarderit Richard Branson?

Strategy

26-vjeçari milioner: “Njerëzit nuk e kuptojnë se çfarë ju duhet për të qenë të suksesshëm”

Slideshow

Produktet e njëjta që luftojnë për vëmendjen tonë

Slideshow

Ku investojnë më shumë amerikanët?

Mobile

Telefoni më i vogël 4G në botë ka një jetëgjatësi prej 3 ditësh dhe kushton vetëm 70$

Marketing

Pse po e përdor Coca-Cola Jennifer Aniston për reklamën e Smartwater?

Shkence

Doni të dini çfarë i bën Coca Cola stomakut tuaj?

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00