brez Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Çfarë bëjnë ndryshe të rinjtë sot në krahasim me brezat e mëparshëm?

Strategy

7 sekretet që i bënë këta sipërmarrës milionerë

Strategy

7 mënyra për të kuptuar nëse jeni në rrugën e duhur të karrierës

Media&PR

10 rolet e reja që do të luajnë CEO-t në 2016-ën

Media&PR

5 Avantazhet më të mëdha të milenialëve mbi brezat e tjerë

Lajme

YouTube Red po kërkon të drejtat për publikimin e filmave dhe serialeve të Hollywood