art Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Intervista

GALLERY70: NJË MODEL EKSPOZIMI QË NUK I PËRKET SË SHKUARËS

Karriera

Bëni këto gjëra për të rritur kreativitetin e punonjësve tuaj

Intervista

Infermierja e apasionuar pas letërsisë, sjell vëllimin me poezi “Fjalët e librit”

Intervista

Arjeta Dhima, mentore e mentorit të 9000 personave

Startup

Njihuni me Rezart Hoxhën, djalin e talentuar që gjeneron të ardhura vetëm prej pasionit të tij

Strategy

10 mënyra se si mund të kaloni verën nëse jeni studentë

Sipërmarrje

Ariola dhe Imarion Ziraj dhe arti i tyre me gozhdë i quajtur Zamu

Trajnime

Arti i Komunikimit nga Arjeta Dhima

Sipërmarrje

 Gratë shqiptare që artin e kanë kthyer në biznes

Personazhe

Art dhe biznes. Historia e Edlira Sulajt që po bën veshjet tradicionale të Shqipërisë dhe Ballkanit

Evente