Anketa Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Pse arsimi po mbivlerësohet në ditët e sotme?

Business Pulse

Arsimi ende nuk flet gjuhën e zhvillimit

Lajme

Krimi dhe korrupsioni – Si kanë ndikuar në aktivitetet e biznesit?

Lajme

A mund të shndërrohet Shqipëria në një qendër të shërbimeve online në vitet e ardhshme?

Marketing

Social Impact Award, një komunitet për inovatorët e rinj socialë që transformojnë qëllimin në veprim

Media&PR

Faqet e markave shpërndajnë çerekun e përmbajtjes së lajmeve të “Facebook”-ut