Afrim Osmani Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Lidershipi Politik dhe Lidershipi në Biznes”

Trajnime

Trajnim: Strategjitë për një konsulent imobiliar të suksesshëm

Trajnime

Trajnim: “Zhvillimi i një strategjie të marketingut dhe marketingu dixhital”

Sipërmarrje

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Trajnime

Trajnim interaktiv 4 javor me temë: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Evente