Startup Live Tirana, në kërkim të ideve të reja të biznesit nga i gjithë rajoni » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 31/05/2019

Startup Live Tirana, në kërkim të ideve të reja të biznesit nga i gjithë rajoni

Share
nga Admin
Maj 31, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

 StartUp Live Tirana 2019 – vendi ku mund të njohësh njerëz të rinj dhe ku të jepet mundësia të marrësh pjesë në Festivalin e Pionerëve në Vjenë.

Qëllimi i këtij Programi Akselerimi është kthimi i një ideje në një biznes real. Në një fundjavë të vetme, themelues të Start Up-eve ekzistues së bashku me pjesëmarrës, të cilët janë të gatshëm dhe të etur për t’u bashkuar, mësojnë çdo gjë rreth modelimit të një biznesi dhe e sjellin atë në një prezantim final. Pjesëmarrësit kanë mundësinë të takojnë mentorë dhe ekspertë nga industria e Startup-eve dhe në fund ta prezantojnë idetë e tyre para investitorëve.

STARTUP LIVE ka të bëjë me njerëzit dhe eksperiencën.

Organizatorët thonë se, “është shumë e lehtë të dallosh emocionet që përjetojnë pjesëmarrësit e StartUp Live që nga fillimi i ditës deri në darkë, duke konsumuar energjitë e tyre që prezantimi final të jetë sa më i përsosur. Kontaktet që krijohen dhe eksperienca janë ato që mbeten në fund të çdo eventi”.

Po të shohim pjesmarrësit e programeve të kaluara, ka njerëz të cilët kanë punuar rreth ideve të tyre dhe kanë kaluar shumë mirë. Kur i shikon tani gjen kompani të suksesshme si Runtastic, mySugr, Qriously, Zoomsquare, Codeship, Shpock, Swell, PSPDF, Kit, ChillBill, i5, Speedinvest, Blossom dhe shumë të tjera. Ky program është thelbësor për të nxitur inovacionin në rajon – shprehet Thomas Schranz, CEO i kompanisë Blossom dhe mentor i disa programeve StartUp.

Programi i Akselerimit ka qenë i suksesshëm në shumë qytete europiane si: Vjenë, Athinë, Berlin, Pragë, Kopenhagen, Hamburg, Tel Aviv, Beograd e shumë të tjerë. Në Shqipëri ky event vjen për të tetin vit rradhazi.

Rreth Startup Live Tirana:

Programi i Akselerimit, Startup Live, (www.startuplive.org) është pikënisje për shumë themelues startupesh me perspektivë dhe vizion. Me një rekord ndërkombëtar, ky program është zhvilluar në më shumë se 40 qytete dhe ka tërhequr mbi 10000 pjesëmarrës. Runtastic, Shpock dhe mySugr janë ndër kompanitë më të suksesshme që kanë dalë nga ky program.

Për më shumë informacion dhe përditësime mbi eventin mund të vizitoni faqen online: https://startuplive.org/tirana

Të dhëna:

Data: 7-9 qershor 2019

Vendndodhja: Ivanaj Foundation, Rruga Perlat Rexhepi, Tiranë

Kontakte: [email protected]

Çfarë ndodh në StartupLive Tirana: https://youtu.be/8v4Gx8mXj-Q

Ndiqni eventin në Facebook: https://www.facebook.com/events/2270018393237123/