Smart prezanton modelin e fundit me karburant
Përditësuar së fundmi: 16/05/2019

Smart prezanton modelin e fundit me karburant

Share
nga Neada Muçaj
Maj 16, 2019

Kjo që po shikoni është makina e fundit me karburant Smart 21. Kompania ka vendosur që së shpejti të prodhojë vetëm makina elektrike.

Modeli i fundit është krijuar nga Brabus dhe dizajneri industrial Konstantin Grcic.

Ky projekt synon të krijojë një copë arti kontemporan që lëviz nëpër rrugë dhe në të njëjtën kohë të shënojë fillimin e një epoke të re në historinë  e automjeteve.

Pse 21 ? Makinat për dy persona Smart janë prodhuar për një kohë prej 21 vitesh. Ndërkohë ky numër për Grcic ka një simbolikë tjetër.

“Për mua simbolizon gjithashtu atë çfarë do të thotë të jesh 21”, thotë ai “Të jesh i lirë, të thyesh barrierat, të shfaqësh anën tënde rebele. Edicioni i ri sjell në jetë një ide interesante, ndërkohë që ne po lëmë një gjurmë në historinë e automjeteve”.

Pra, nëse keni lindur në të njëjtin vit si Smart me dy vende apo keni ngarë një të tillë, kjo është mundësia juaj e fundit për të lëvizur me modelin e vjetër me karburant.

Modeli 21 do të dalë nga fabrika në gusht të këtij viti. Mënyra më e bukur për të festuar fundin e epokës Smart.

/TopGear