Sheki Useini, folës në konventën, Suksesi është qëllimi yt

Sheki Useini

Sheki Useini, është bartës i brezit të ri në Karate – si sport luftarak. Pjesëmarrës në mbi 40 ndeshje kombëtare e ndërkombëtare në Karate dhe Kikboks. Mësues i meditimit, hipnozës terapike dhe meditimit terapik

Sheki Usein, folës në konventën, mësues i meditimit, hipnozës terapike dhe meditimit terapik 

Si emigrant në Zvicër filloi karrierën e tij, për:

  • Arte marciale;
  • Meditim;
  • Hipnozë;
  • Psikologji;
  • Filozofi;
  • Themelues dhe udhëheqës i shkollës së Karatesë në Zvicër.
  • Autor i “Kush je ti..?” dhe “Kontrata me Shpirtin”, ndërsa, së shpejti do të sjellë librin e tij më të ri «KTHESA E MADHE – Arti i të jetuarit në maksimum».

I suksesshëm në:

  • Gastronomi/Turizëm;
  • Tregtinë e letrave me vlerë (aksioneve) në bursë;
  • Tregtinë me metale të çmuara (Ari dhe Argjend).

“Pika e vlimit” siç e quan Sheki, e impresionimit të tij pas Spiritualitetit, ndodhi pas qëndrimit të tij 33 ditorë në Ashramin Osho, të Indisë. U certifikua si mësues i meditimit dhe hipnozës terapike, duke u specializuar për OSHO Meditimin Dinamik, si meditim terapik.

Qëllimi dhe fokusi i tij është që me përkushtim të madh të hulumtojë për shkencën e spiritualitetit, të kuptojë ligjet universale, të studiojë raportin e Vetëdijes dhe Nëndijes, si dhe të ofrojë mësime për të tjerët se si meditohet dhe si praktikohet hipnoza terapike. Dëshiron të kontribojë në shoqëri, duke kultivuar vlera, si: respekti, dashuria, sinqeriteti, besnikëria dhe dinjiteti njerëzor.

“Paqja e brendshme, liria dhe lumturia janë për mua vlera, për të cilat nuk do të bëja asnjëherë kompromise.”, shkruan Sheki.

“Të folurit në publik më jep një ndjesi të jashtëzakonshme! I LOVE IT!”

 

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale