SAvenue, "Bulevardi i stilit online" me të cilin mund të vishet "ajo"
Përditësuar së fundmi: 20/12/2018

SAvenue, “Bulevardi i stilit online” me të cilin mund të vishet “ajo”

Share
nga Neada Muçaj
Dhj 20, 2018

SAvenue do të thotë “Bulevardi i Stilit”. Një shop online që sugjeron veshje të kompletuara dhe kërkon që femrat shqiptare të vishen më me stil.

Trendi i kohëve të fundit në vendin tonë, janë faqet e panumërta në Instagram që shesin veshje për të gjitha kategoritë, por të pakta janë faqet e organizuara online ku ti njihesh me çmimin, me veshjen në trupin e modeles, ofertat e momentit dhe sigurisht të ofrohet transport pa patur nevojën të lëvizësh nga komoditeti i shtëpisë.

 

“Klientët në Shqipëri janë të zhgënjyer nga tregu dhe shumë herë blerja online u krijon frikë,” thotë Nick Beido, digital marketing menaxher i Savenue?e SAvenue. “Pamë që në Shqipëri mungonte një e-shop me mënyrën që funksionojnë në Europë, prandaj vendosëm t’ju kthejmë besimin me SAvenue.

SAvenue filloi të funksionojë online në Maj të vitit 2018 pas një studimi të mirë të tregut, me një vizion, plan biznesi, një staf që kujdeset për çdo detaj dhe produkte cilësore. SAvenue është një dyqan online i liçensuar, ku çdo zonjë mund të gjejë veshje, këpucë dhe aksesorë për çdo stinë.

Për të parë produktet klikoni në këtë link https://www.savenue.al/. Konsumatorët mund të gjejnë ulje deri -60% gjatë gjithë vitit në kategorinë Oferta.

Për sezonin e festave SAvenue ka nisur dhe një projekt që u drejtohet të gjithë personave që jetojnë jashtë shtetit. Emri i projektit është #NgaMuaPerTy.

Buzëqeshjet e festave po trokasin në dyert e çdo shtëpie, në dyert e çdo zemre madje edhe në S-avenue.al. E gjitha kjo për të pikturuar një buzëqeshje tek ju dhe të dashurit tuaj.

SAvenue e bën më të thjeshtë të gjithë emigrantët të dhurojnë të dashurës tënde, motrës, kushërirës ose shoqes një veshje nga ty. Një veshje që do të sjellë më pranë imazhin tënd në këto festa, ajo dhurata e bukur poshtë pemës.

“Besoj që klientët që realizojnë blerje tek ne na tregojnë besim dhe për këtë arsye blerjet e përsëritura janë të shumta, thotë Beido. “Nuk duam të jemi si shumica. Jemi një eshop që nuk mundohet vetëm të shesë rroba por të krijojë dhe stil.”

Në savenue.al ju mund të shihni të gjitha produktet, me foto të realizuara në studio, të cilat me zoom tregojnë të gjitha detajet. E gjeni dhe në Facebook dhe Instagram.