Sfida per tu fituar

L1,700.00 L1,530.00

Ky set është për të gjithë ata që e shohin jetën si problem dhe duan ta sfidojnë atë me vështirësitë që ndeshin: Prandaj kemi rekomanduar këto dy libra, ku i pari të mëson sesi të sfidosh problemet reale dhe i dyti, si të sfidosh me disiplinë. Në një vend si Shqipëria, këto dy libra janë guida të fuqishme për njerëzit që duan të bëjnë përpara  

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Sfida per tu fituar”

Your email address will not be published.