Doracak per Nenen Tereze

L1,200.00

Ky libër synon të ndriçojë disa nga çështjet më të qenësishme të veçantive të shpirtit, të veprës e të flijimit të nënës së madhe për njerëzit, sidomos për të varfrit e më të varfërve, duke u dhënë vend parësor mendimeve, teksteve të lutjeve dhe letrave të saj si dhe vlerësimeve të të tjerëve për këtë figurë madhore të humanizmit të shekullit të XX

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Doracak per Nenen Tereze”

Your email address will not be published.