Blink

1,200.00L

Te libri “Blink” Malcolm Gladwell revolucionarizon një mënyrë të re të të menduari dhe të vepruari, duke analizuar mënyrën sesi ta kuptojmë botën tonë të brendshme përmes njohjes në çastin e parë. Vetë autori ka folur rreth Blink në një intervistë të cilën e gjeni tek linku këtu

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Blink”

Your email address will not be published.