Për festa ndihmo fëmijët në nevojë, dhuro një palë këpucë
Përditësuar së fundmi: 13/12/2018

Për festa ndihmo fëmijët në nevojë, dhuro një palë këpucë

Share
nga Neada Muçaj
Dhj 13, 2018

Mbase nuk e ke menduar ndonjëherë, por nëse ul kokën poshtë me siguri vëren këpucët! Një palë këpucë janë të rëndësishme sepse ato i japin një njeriu dinjitet. E megjithatë shumë fëmijë në Shqipëri nuk kanë mundësinë të gëzojnë një palë këpucë të reja e të ngrohta!

Dimri tashmë ka ardhur dhe ne duam të sigurojmë për këta fëmijë këpucë të ngrohta që do t’ua bëjnë ditët në shkollë me të bukura.

Kjo fushatë ka nisur që prej datës 1 Dhjetor, si një iniciativë nga Media 7.

Këtë fundjavë ke mundësinë të bashkohesh dhe ti, duke dhuruar për fëmijët në nevojë nga ora 10AM deri në 18PM tek Piramida.

Si mund të përfshiheni?
– Përhapni lajmin tek sa më shumë njerëz.
– Dhuroni një palë këpucë të reja
– Ofroni kohën tuaj si vullnetar për grumbullimin dhe shpërndarjen e këpucëve.
– Dhuroni financiarisht për të blerë një palë këpucë.

Falë jush një fëmijë nesër do të thotë: “Isha i zbathur dhe ju më mbathët!”