Njëri dinamik dhe tjetri strateg, njihuni me 2 folësit e radhës të AllWeb Albania » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 08/10/2016

Njëri dinamik dhe tjetri strateg, njihuni me 2 folësit e radhës të AllWeb Albania

Share
nga Anerola Torollari
Tet 08, 2016
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Folësit e radhës në Konferencën e Parë të Marketingut Dixhital në Tiranë janë: 

NIKOLA SPASOV

Nikola është një studiues dhe strateg komunikimi. Ai i ka shpenzuar dhjetë vitet e fundit në transformimin e kërkimit të të dhënave në njohuri kuptimplota dhe i përdori ato për të aftësuar strategjitë e komunikimit dhe marketingut.

njeri-dinamik-dhe-tjetri-strateg-njihuni-me-2-folesit-e-radhes-te-allweb-albania-businessmagKohët e fundit ai u bë kreu i SCL Ballkans në SCL Group. SCL Group është udhëheqësi global në transmetimin e të dhënave. Me përvojë mbi 25 vjet ata punojnë në të gjithë sektorët globale tregtare, sociale, politikë dhe të mbrojtjes. SCL Group ofron modelimin e të dhënave të bëra me porosi dhe analizat fizikografike për një audience të targetuar për të identifikuar dhe angazhuar me njerëz për t’i hedhur ata në veprim. SCL është i njohur si Cambridge Analytica në Shtetet e Bashkuara.

Në të njëjtën kohë Nikola është CEO dhe themelues i Rating Agency, ku është përgjegjës për leadershipin mjaft të suksesshëm dhe menaxhimin e organizatës. Ai menaxhon klientët kryesorë dhe është përgjegjës për zhvillimin e biznesit të ri.

Nikola është prezent në median e re, komunikim, twitter dhe dixhitalizimin në përgjithësi si nga ana personale ashtu edhe ajo profesionale. Specialitetet e tij janë: hulumtimet cilësore dhe sasiore, analiza e të dhënave, konsumi, marketingu, marrëdhëniet publike, zhvillimi i mesazheve, projektimi i fushatave, menaxhimi dhe shumë fusha të tjera.

aaeaaqaaaaaaaalkaaaajdlhythiytmxltdhmdatngy4os05nmziltczzjhizme0oge0naNINA ANGELOVSKA

Nina është një njeri punëtor, dinamik dhe përshtatet me çdo ndryshim!

Ajo bashkë-themeloi site-in udhëheqës të e-commerce që revolucionarizoi industrinë e-commerce në Maqedoni. Nina u shfaq si një nga 100 themelueset Femra të Startup-eve në Europë në edicionin e 8-të të Hundert.

Nina mban titullin e doktoraturës në e-biznes, sepse ajo beson në sinergjinë e fuqishme mes dijes dhe praktikës. Ajo është gjithmonë e gatshme për të ndarë përvojën e saj dhe njohuritë nëpër evente për të motivuar dhe për të inkurajuar të rinjtë që të dalin nga zona e tyre e komfortit. Ajo flet në konferenca, universitete, shfaqje televizive dhe vazhdimisht kërkon mënyra për të qenë innovative, për të rritur produktivitetin dhe të zhvillohet.

 

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Gjeni videot e edicionit të fundit në linkun AllWeb 2015 – VIDEOS: http://bit.ly/allweb2015

Në web faqen zyrtare, www.allweb.al mund të gjeni edhe informacionin për biletat

# # # # #

Për më tepër informata kontaktoni me:
Gerti Boshnjaku, në +355 67 20 11 531 ose [email protected]

Si edhe me Darko Bulldioski, në 070/ 30 70 40 ose në [email protected]

Për më tepër informata rreth folësve, programit dhe për vetë konferencën mund të gjeni në www.allweb.al