Në e-Albania mund të gjeni ose ndryshoni doktorin tuaj të familjes

e-Albania

Nëse keni hyrë në e-Albania për të kërkuar një dokument, sigurisht do të gjeni një baner pop up që ju tregon emrin e mjekut tuaj dhe konktaktet e tij. Por e-Albania ka sjellë edhe dy shërbime për qytetarët, në rastet kur nuk keni mjek familje dhe në rastin kur doni ta ndryshoni atë.

Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, Mirlinda Karçanaj, përmes një videoje të publikuar në rrjetin social Facebook thekson se, “e-Albania u vjen në ndihmë edhe qytetarëve që nuk e kanë ende një mjek familje, ashtu sikurse atyre, që kërkojnë ta ndryshojnë mjekun e tyre”. Kjo mund të realizohet përmes dy shërbimeve të reja online në e-Albania: Aplikim për regjistrimin pranë mjekut të familjes dhe aplikim për ndryshimin e mjekut të familjes.

Ajo ftoi qytetarët të bëjnë kujdes. Sipas saj, një nga kushtet që duhet të përmbushin gjatë aplikimit online është se, ccdo qytetar ka të drejtë të përzgjedhë vetëm një mjek, si dhe të ndryshojë mjekun e familjes vetëm brenda mjekëve të Qendrës Shëndetësore të njësisë administrative, ku ka vendbanimin e përhershëm.

Lexo: Pagesat e punonjësve dhe sigurimet, problemi kryesor i kompanive sot. SME Albania sjell rezultatet e anketës me biznesin

 

 

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale