Krijohet iPhone X i dedikuar për Elon Musk
Përditësuar së fundmi: 17/05/2018

Krijohet iPhone X i dedikuar për Elon Musk

Share
nga Anerola Torollari
Maj 17, 2018
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Prodhuesi i aksesorëve rus, Caviar lançoi një nga iPhone-ët më të shtrenjtë që mund të blini. IPhone X Tesla është një iPhone X i përshtatur në karbon dhe ar me një bateri diellore të integruar.

Caviar është i njohur për krijimin e pajisjeve të përpunuara që kushtojnë mijëra dollarë. Ajo që e bën të veçantë është se integrimi nuk është i lëvizshëm, Caviar i përshtat direkt në vetë pajisjen.

Por pajisja Tesla – e quajtur kështu për shkak të angazhimit të Elon Musk – është Caviar i pari me baterinë e vet diellore.

Më poshtë BusinessMag ju sjell disa nga veçoritë e tij.

iPhone X Tesla nuk është vetëm një kasë – iPhone X është i integruar në të. Në vend që të ishte një kasë e pavarur, Caviar e integroi atë drejtpërdrejt në telefon.

Ajo vjen në dy modele: 64 GB dhe 256 GB, të cilat kushtojnë respektivisht 4,064 $ dhe 4,847 $.

Caviar iPhone X Tesla është e pajisur me një bateri diellore. Bateria shfrytëzon energjinë diellore për të karikuar telefonin tuaj.

Pajisja ka një kasë karboni, një tregues për karikimin e baterisë diellore dhe një panel diellor rezistent ndaj goditjeve.

Kasa duket se e bën iPhone X dukshëm më të trashë. Me kasën e integruar pajisja është 16.2 mm, ndërsa pa të një iPhone X është vetëm 7.7 mm.

Caviar thotë se kasa është frymëzuar nga Nikola Tesla, Steve Jobs dhe Elon Musk.

Caviar madje do t’ja dërgojë produktin e parë Elon Musk.

Telefoni është gdhendur me frazën “Bërë në Tokë nga njerëzit” – e njëjta frazë që Musk kishte shtypur në bordin e qarkut të Tesla Roadster që ai dërgoi në hapësirë.

Caviar fillimisht kishte për qëllim që të krijonte vetëm 99 pajisje të disponueshme. Tani, janë 999.

Caviar tha se numri i porosive për iPhone X Tesla tejkaloi pritshmëritë e tij. Secili prej 999 produkteve do të ketë numrin e tij individual.

Caviar thotë se pret që iPhone X Tesla të jetë në duart e “astronautëve, pionierëve, njerëzve që bëjnë zbulime të mëdha përtej aftësive njerëzore.

Ju mund të blini iPhone X Tesla në faqen e internetit të Caviar.

burimi: BI