Kërkohen specialistë IT në Gjermani


DEKRA Akademie, pjesë e DEKRA Group është një ndër ofruesit më të mëdhenj privat në Gjermani për arsimin dhe kualifikim të mëtejshëm.

Që prej vitit 2015, DEKRA AkademieShqipëri ofron nëpërmjet programit “Expert Migration” kurse të mëtejshme kualifikimi për infermierët dhe ndërmjetësim për punësimin e tyre në Gjermani.

Si rezultat i kërkesave për specialist IT në tregun gjerman të punës, DEKRA Akademie hap në Tetor 2017 këtë program në fushën e IT-së në profilin “Cybersecurity”.

Ne ofrojmë:

  • Kualifikim 18 mujor me kohë të plotë, me program të përbërë: “Cybersecurity” dhe “Gjuhë gjermane” (niveli B2)
  • Kontratë pune me afat të papërcaktuar në Gjermani me pagesë sipas standarteve gjermane
  • Ky program është falas për pjesëmarrësit
  • Mbështetje gjatë procesit të transferimit në Gjermani (marrja e vizës, leja e punës, procesi I integrimit dhe fillimi i punës)

Aplikoni deri në datë 28 korrik 2017!

Dërgoni me e-mail dokumentat e mëposhtme:

• Letër motivimi

• CV

• Diplomë dhe çertifikime të vlefshme

Për më shumë infromacion kontaktoni në këto adresa:

Email: cybersecurity.al@dekra.com

Tel: +355 069 404 5867

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale