Ja si të shpëtoni nga njoftimet për videot live në Instagram » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 27/04/2017

Ja si të shpëtoni nga njoftimet për videot live në Instagram

Share
nga Neada Muçaj
Pri 27, 2017

Ndër opsionet më të përdorura të Instagram , për fatin tonë të keq, janë videot live.

Ndryshe nga videot live në Facebook , ku zakonisht dalin personat live për të thënë realisht diçka, videot live në Instagram janë të një natyre tjetër.

Dhe nëse jeni të lodhur nga njoftimet e njëpassnjëshme për videot live të miqve tuaj atëherë ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

  • Settings – Push Notification Settings – Live Videos – Off

 

ja-si-te-shpetoni-nga-njoftimet-per-videot-live-ne-instagram-businessmag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Romper

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Realiteti Virtual në web

Shtator 14, 2017
6 PM - 8:30 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00

Crypto Party Tirana

Shtator 30, 2017
10 AM - 8 PM