IRISOFT EDUCATION zhvillon trajnimin 1 ditor me temë “Bazat Praktike në Graphic desing dhe Video editing”


Përshkrimi:

Trajnimi do të jetë totalisht praktik dhe shumë i plotë. Ky trajnim do të përqëndrohet në të gjitha njohuritë e nevojshme bazë që ju  nevojiten të interesuarve për të punuar me programet grafike pas tij duke përpunuar një foto, për të faqosur e konceptuar grafikisht një kopertinë, kartvizitë, fletëpalosje, billbord, poster, reklamë apo për të përpunuar një video.

Trajnimi ështe konceptuar për të transmetuar dije të thjeshta dhe të shpejta konkrete e praktike, për pjesëmarrësit me qëllim realizimin e detyrave të tyre në ambjentin e punës apo në fushën e interesit që kanë për përdorimin e programeve.

Në trajnim pjesëmarrësit do të marrin detyra dhe orientim preçiz nga trajnuesi sesi pas trajnimit të zhvillojnë më tej të pavarur e në menyrë të sistemuar, njohuritë dhe aftësitë e tyre drejt thellimit të njohjes së tyre.

Targe tgrupi: Të interesuar për të punuar me programet grafike, studentë të arteve, punonjës studiosh fotografike apo agjensish reklamash, punonjës marketingu në kompani dhe biznese të ndryshme, studentë të marketingut, piktorë, arkitektë, dizajner, stilistë e cilido që dëshiron të përdorë programet grafike në interesin e tij.

ZHVILLIMIE shtunë më 20.07.2019 ora 11.00 pranë ambjenteve tona në Rr Muhamet Gjollesha tek Kryqëzimi i Inxhinierisë së Ndërtimit

CERTIFIKIMI: Certifikatë pjesëmarrje

PJESËMARRJA: 1500 LEKË

Për një informacion shtesë si dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen mund të kontaktoni në:

[email protected] / 0672888893 / 0695252625

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale