ICTSlab, lançon planprogramet për fëmijët
Përditësuar së fundmi: 14/09/2018

ICTSlab, lançon planprogramet për fëmijët

Share
nga Albana Mucaj
Sht 14, 2018

Grupet e para të fëmijëve do të mund të fillojnë kurset e kodimit pranë qendrës ICTSlab më 17 Shtator. Regjistrimet e planprogramit 7-14 vjeç vijojnë ende.

Drejtues të ICTSlab, tregojnë se fëmijët do të kenë shansin të mësojnë kodim përmes elementeve vizuale, robotikës dhe të zhvillojnë lojëra elektronike të personalizuara në mobile.

Fëmijët mësojnë hapat e parë të kodimit, të nevojshme për sukses në epokën dixhitale, por mund të gjejnë mbështje në zhvillimin e shkathtësive kyçe të zgjidhjes së problemeve, forcimin e logjikës përmes lojërave argëtuese e edukative.

“Nxitja e të menduarit në mënyrë kritike dhe kreative, promovimi i punës në ekip përmes projekteve në grup, eksplorimet artistike do të jenë pjesë e eksperimeve me metodologjitë më të mira në tregun ndërkombëtar, përmes ekspertizës së më të mirëve”, thonë përfaqësuesit e ICTSLab.

Fëmijët janë të lirë të përzgjedhin një orar duke u përshtatur edhe me grupet ekzistuese. Seancat mësimore janë 2 herë në javë me kohëzgjatje çdo seancë 1 orë e 15 minuta.

Kursi kushton 6500 lekë në muaj dhe mjafton që fëmija duhet të dijë shkrim dhe lexim. Për fëmijët e tjerë nga e njejta familje, ka mundësi ulje çmimi deri në 30% për

Ndërsa të gjitha regjistrimet deri më 15 shtator, do të bëhen me një ofertë 22%.

Info Kontakt

ICTSLab gjendet në rrugën Stavro Vinjau Nd.2, H.9, Ap.7 (Rruga e Elbasanit, në krah të Ambasadës Amerikane), ku jeni të ftuar të vizitoni ambientet çdo ditë ora 10:00-18:00, ose telefononi në 069 900 9000.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente