Fryrjet e buzëve dhe mollëzat e ngritura do ndalohen në Instagram!
Përditësuar së fundmi: 24/10/2019

Fryrjet e buzëve dhe mollëzat e ngritura do ndalohen në Instagram!

Share
nga Eridon Elshani
Tet 24, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Po dëmtohet gjendja psikologjike e përdoruesve.

Instagram po heq të gjithë filtrat që janë krijuar për të promovuar kirurgjinë kozmetike. Arsyeja është sepse po dëmton gjendjen psikologjike të njerëzve.

Efektet i bëjnë përdoruesit të duken sikur kanë bërë ndërhyrje në buzë, mollëza apo lëkurë. Të gjitha këto do të ndalohen dhe stafi i kompanisë po punon që ti largojë nga aplikacioni.

Sipas studimeve, këto efekte i bëjnë njerëzit të ndihen keq për dukjen e tyre. Instagram-i, i cili është në pronësinë e Facebook, thotë se ndalimi do bëhet për arsyen që të gjithë përdoruesit të mos kenë idenë e perfeksionit, por ta duan veten ashtu siç janë.

Dailymail.coEvente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00