Dominusoft Trainings organizon - Konkursi i kartolinës “Urimi yt për festat e nëntorit”! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 22/11/2019

Dominusoft Trainings organizon – Konkursi i kartolinës “Urimi yt për festat e nëntorit”!

Share
nga Anerola Torollari
Nën 22, 2019
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Promovo vlerat kombëtare dhe historinë e vendit tënd në mënyrën më artistike të mundur!

Nëse ke pasion:

  • ️Fotografinë
  • ️Skicat
  • ️Instalacionet

Nëse je kursant, alumni i Dominusoft, por jo vetëm, atëherë duhet me patjetër të bëhesh pjesë e këtij aktiviteti!

Dëshiron të konkurosh edhe ti?

Në kuadër të festave kombëtare të 28 – 29 Nëntorit Dominusoft organizon konkursin “URIMI YT PËR FESTAT E NËNTORIT”!

Mund të jesh “TI” fituesi i këtij konkursi!

️Punimet mund të jenë të punuara Individualisht!

️Do të ketë 2 fitues:

  • Çmimi i parë: Digital Marketing & Seo Optimization, ndjekje e programit profesional në Dominusoft pa pagesë;
  • Çmimi i dytë: -50% më pak ndjekje të programit Digital Marketing & Seo Optimization!

Aplikoni brenda datës 25 Nëntor në [email protected] duke specifikuar:

  • Tipologjinë e punimit;
  • Një numër kontakti.

Vlerësimi do të zhvillohet më 26 Nëntor në ambientet e Dominusoft!

Anëtarët e Jurisë:

  1. Elton Koritari – Administrator  i Ejalbum, menaxher projektesh, kurator arti, ekspert për komunikimin dhe dizajinin;
  2. Endri Neziraj – Dizajner, Trajnues pranë Dominusoft;
  3. Flori Kodra – Dizajner, programues.

Për më shumë informacion klikoni Këtu.