Strategy

Shprehjet më motivuese të të gjitha kohërave

Anerola Torollari 3 ditë më parë
Strategy

Elon Musk të rinjve ambiciozë: “Aftësitë vlejnë më shumë se diploma”

Strategy

Rregullat që çdo punonjës duhet të ndjekë në 2019 nga Fatmir Gjoni

Strategy

Të marrësh rrobat me qera, e ardhmja e industrisë së modës

Strategy

Këshilla nga shqiptarë të suksesshëm

Strategy

J.K. Rowling thotë se 1 vendim i ndan njerëzit që arrijnë sukses nga ata që vetëm ëndërrojnë

Strategy

3 strategji për të bërë më pak gabime në vitin 2019

Strategy

Ndrysho zakonet dhe ji më produktiv. Ja 10 ide të thjeshta për këtë

Teknologji

8 gjërat që duhet të bëni në LinkedIn për të forcuar karrierën dhe biznesin tuaj gjatë 2019

Strategy

4 zakone të jetës së përditshme që do t’ju bëjnë të suksesshëm