BUSINESS MAGAZINE ALBANIA, ORGANIZON STARTUP-I I VITIT 2020

STARTUP-I I VITIT

Për herë të parë Business Magazine Albania  organizon nominimet dhe votimet për STARTUP-IN e vitit 2020.

Sipërmarrësit janë ata që e konsiderojnë krizën si oportunitet, ndaj edhe ky vit për shumë startup-e ka qenë fillim i ri dhe për disa startup-e të tjera ka qenë një vit i vështirë.

Ndaj, Business Magazine Albania si mbështetës i sipërmarrjes hap nominimet për startup-in e viti 2020.

Rregullat e nominimit

  • Nominimi vazhdon deri më datë 17 dhjetor 2020, ora 17:00;
  • Ju mund të nominoni nga 1(një) startup në ditë;
  • Ju mund ta ndani këtë link tek miqtë tuaj për të sugjeruar nominime;
  • Për të dërguar nominimin tuaj klikoni KETU 

If you’re starting something on your own, you better have a passion for it, because this is hard work.”Sallie Krawcheck, Co-founder of Ellevest

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale