Apple e bën të pamundur që policët të zhbllokojnë telefonin tuaj
Përditësuar së fundmi: 21/08/2017

Apple e bën të pamundur që policët të zhbllokojnë telefonin tuaj

Share
nga Neada Muçaj
Gus 21, 2017

iOS 11 vjen së shpejti dhe me versionin beta të përditësimit të ri dhe ne ishim të detyruar të zbulonim gjëra që Apple i ka mbajtur sekret.

Një nga këto gjëra ndodh të jetë një veçori absolutisht e pabesueshme e privatësisë që ju lejon të çaktivizoni automatikisht Touch ID në vetëm pak sekonda, duke siguruar pajisjen tuaj dhe duke penguar kwdo që t’ju detyroj të hapni iPhone tuaj duke përdorur gjurmën e gishtit.

Funksioni i ri aktivizohet duke shtypur butonin e kyçjes pesë herë radhazi. Kur ta bëni këtë, telefoni hyn në një mënyrë emergjente që shfaq në ekran butonin SOS që, nëse ndryshohet, njofton kontaktet tuaja të urgjencës në vendndodhjen tuaj. Ai gjithashtu mbyll pajisjen tuaj dhe çaktivizon Touch ID derisa të verifikoni identitetin tuaj me fjalëkalimin tuaj.

iOS 11 që pritet të aplikohet në iOS diku në shtator dhe do të jetë në dispozicion për miliona dhe miliona njerëz në vetëm disa javë..

Apple ka provuar të jetë jashtëzakonisht e guximshme kur bëhet fjalë për privatësinë e përdoruesit, duke refuzuar të zhbllokojë iPhone-ët e kriminelëve të dyshuar për shkak të precedentit që mund të vendosë për të ardhmen.

/NYPostEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM