Akademia Verore e SME-ve 2019 ju mirëpret në datat 21 - 22 Qershor
Përditësuar së fundmi: 26/05/2019

Akademia Verore e SME-ve 2019 ju mirëpret në datat 21 – 22 Qershor

Share
nga Ornela Trupja
Maj 26, 2019


Nëse po kërkoni të zgjeroni biznesin tuaj, Akademia Verore e SME-ve ju vjen në ndihmë, duke ofruar për ju ekspertët më të mirë, për konsultimin e ideve tuaja. Në datat 21 – 22 Qershor, do të referohet mbi temën “Sustainable growth of SME-s toward Europe”.

Për të gjithë ata që duan të jenë pjesë, ofrohen praktikat ndërkombëtare të bërjes së biznesit sidomos me tregun europian, mbi procedurat dhe dokumentacionin e eksportit, barrierat tregtare, standardet dhe marken CE, Marrëveshjen Tregtare Shqipëri-BE, marketing në nivel ndërkombëtar, aksesi për financim, etj.

Kush mund të aplikojë?
• SME eksportuese
• SME-të që kërkojnë tregje të reja
• Studentët e përfshirë në hulumtime në fushat e tregtisë ndërkombëtare ose kërkimit të tregut
• Studentët që dëshirojnë të punojnë në sektorin privat (siç janë kompanitë eksportuese, agjencitë ndërkombëtare të marketingut ,etj)

Lexo: Studim: “Performanca e SME-ve në Shqipëri”

Me mbylljen e ‘SASME ’19, fituesit të çmimit të parë do t’i sigurohet një paketë trajnimi një mujore në Akademinë Ndërkombëtare të Biznesit (AIBO) në Pekin -Kinë. Të gjitha shpenzimet do të mbulohen nga Republika Popullore e Kinës. Fituesi do të zgjidhet në bazë të një sistemi vlerësimi.
Për më shumë informacion mund të kontaktoni në inbox facebook ose [email protected]