A është kjo sedilja e duhur për udhëtarët e biznesit në të ardhmen?
Përditësuar së fundmi: 15/04/2019

A është kjo sedilja e duhur për udhëtarët e biznesit në të ardhmen?

Share
nga Ornela Trupja
Pri 15, 2019

Në një fluturim të gjatë, pasagjerët kalojnë kohën duke punuar, duke ngrënë, duke fjetur, dhe të gjitha këto i bëjnë në të njëjtin vend.  E njëjta gjë ndodh dhe me sipërmarrësit, të cilët detyrohen që shumë shpesh të kryejnë udhëtime të gjata për biznes.

Për këtë do të vijë në ndihmë sedilja e re e Airbus “Settee Corner”, e cila ofron tapiceri në stilin e shtratit dhe do të ndërthurë së bashku të gjitha tiparet që nevojiten për një udhëtim të rehatshëm për ata që udhëtojnë për biznes. Pamja re e avionit u shfaq për herë të parë në Expo 2019 në Hamburg të Gjermanisë, duke tërhequr vëmendjen e udhëtarëve të linjave të ndryshme ajrore. Kjo risi do të jetë komode, pasi udhëtarët do të shtrihen ashtu siç shtrihen në shtëpitë e tyre. Ata madje mund të bashkohen me një partner udhëtues për një aperitiv dhe për të shijuar argëtimin gjatë fluturimit. Në momentin kur është koha për të fjetur, mjafton që pasagjerët të shtrihen. Nuk ka nevojë për mekanizma dhe veprime të tjera.

Lexo:  Feedback-u ndaj klientit në vend të “Hot Air”: një intervistë me Business Angel-in, Martin Giese

Transformimi i traditës

Koncepti “Settee Corner” është dizajnuar nga Airbus në bashkëpunim me prodhuesin e sediljes Geven. Ekipi e bazoi konceptin në një konfigurim tre vendësh të klasit ekonomik, duke transformuar këtë opsion të njohur në një koncept të lehtë dhe luksoz të pjesës biznes.

Airbus tani po promovon gamën e 321, që do të flutorojë 7-8 orë. Martinez Martin shprehet se sedilja është 30-50% më e lehtë se sedilja aktuale e klasit të biznesit.

CNN